Om oss

Systemsikring – en viktig og trofast aktør i Rogaland gjennom snart 50 år

Helt siden vi startet i 1974, har Systemsikring AS etablert seg som en markedsledende aktør på adgangskontroll og områdesikring. I snart 50 år har vi hatt vårt virke i Rogaland. Gjennom alle disse årene har vi opparbeidet oss mye kunnskaper om produkter og markedet vårt, som gjør oss i stand til å prosjektere og levert på både små store prosjekter

Alt innen sikring – vi skreddersyr løsningen for deg

Vi leverer fra en stor standard produktportefølje til kundetilpassede sikkerhetsløsninger i hele Rogaland og Agder. Systemsikring arbeider hardt for å kunne tilby god kvalitet, bred kompetanse og et høyt servicenivå.

Systemsikring er spesialister på rekkverk, gjerder, automatiske porter, pullerter og bommer, og leverer et bredt spekter av områdesikring og adgangskontroll-løsninger til en rekke ulike bedrifter og virksomheter i offentlig og privat sektor.

Stolt historie – fremtidsrettede løsninger

Noe av det som gjør at blant annet Statnett, Jernbaneverket, Avinor, og flere kommuner og fylker velger oss, er kanskje kombinasjonen av stort utvalg, rask levering og faglig tyngde. Vi leverer også produkter og tjenester til politi, forsvar, havner og fengsel for å nevne noe. Vi er både Transq- og Sellihca-sertifiserte.

Som en del av det norske konsernet Garda Sikring har vi et faglig sterkt nettverk i ryggen, gunstige leverandøravtaler og kort vei fra lager til levering. Samtidig som vi er en del av et konsern, er vi også en bedrift med lange lokale tradisjoner og svært god lokalkjennskap.

Sikring med stor valgfrihet og egen serviceavdeling i Sandnes

Systemsikring installerer adgangskontrollsystemer som bommer, porter, entresperrer, bommer og rotasjonsporter for personell i flere prisklasser og variasjoner. Med et godt utstyrt lokalt lager kan vi også levere reservedeler og oppgraderinger på fjernkontroller, trafikklys, kodetastatur m.m. med kort leveringstid.

Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, kostnaden og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge. Ta gjerne kontakt med oss